söndag och första advent

Jaha, då var de snart jul. Och nu börjar stressen att komma..
Först städade jag trappan och tjänade några hundralappar. Sedan var det dags att ge sig in till stan för att först sjunga på mittpunkten och sedan sjunga på stora torg på kvällen. de gick sådär första gången, men andra gången gick lite bättre!
Fast jag fick skippa konserten på landshövdings saken. Jag mådde inte riktigt bra. Och jag kan säga att det är mkt värre nu. Jag sitter med feber, hosta, ryggont, magont och massa andra saker. Ish! Hoppas att jag mår bättre imorgon för då väntar det lussebak hos jenny och sedan solosång och körrep. Nu fick jag hicka också...
Godnatt på er! pusss! mariarosen

LÖRDAG!

Jag måste säga att jag är riktigt glad! En väldigt bra fredag och antadligen kommer det att bli en supermysig lördag också då vi ska hem till moa och fira henne! Hon fyllde nämligen år igår GRATTIS!!
Idag var det öppet hus i skoan och de va hyffsat lamt, men de va kul att se vissa personer lite bakom flötet xD och fick höra en rolig historia om johannas hemväg också, du är söt!!!!
Nu måste jag göra mig iordning lite ska iväg om en halvtimme och jag Måste äta innan annas blir jag kranky.
Puss på er! Btw, imorgon ska vi sjunga på mittpunkten under julskyltningen... Kanske runt två, jag orkar inte kolla xD PUSS! mariarosen
mycket, Mycket, MYCKET dans igår kväll! Superkul!
Tack alla!

Tjohej fest!

Idag är det fredag och festfestfest!! Mycket dans och saft!! Riktigt dkojj faktiskt för omväxlings skull. Tack alla!! <3
Och hej carro som dyker upp där bakom min rumpa puss på dig!! Du är snygg ikväll och alltid!! HAHHA HÖHÖ!
Jag va inte ironisk½ Hon e snygg! Kom och ta henn!! GAAAH! Fast hon e upptagen så ni får vänta i nårga år.
Nu kom mikaELA OCKSÅ! hEJ!
Oj caps... Hehe! Nu ska jag pyysa, kanske ner o dansa? Vill du de carro? Får jag lov min sköna böna?
PUSSXSS!" mariosroen



Denna fåpgen är en turkan! Men carro säjje att det e en flaminco, flamingo..=?
fanns inga andra roliga bilder på denna data

Torsdag...

Snart, snart fredag! Gud va skönt det ska bli!
idag började det med matte (ingen engelska så sovmorgon). Efter det var det håla i ett par timmar så jag och johanna passade på att dra in till stna för en liten julklappsrunda! Det blev 2 paket till mamma och ett paket till oksa ;D Sen köpte jag två tröjor till mig också :D Vilka fynd! 50 kr styck! Det var nämligen premiär mför "nya" vero moda. Jag är så glad över mina inköp! Det bjöds även på massa godsaker där, som cider, gårdschips, pepparkakor, salta pinnar och nötter. De satt bra  i magen!
Imorgon blir det kanske lite partaj och då ska jag förmodligen inviga en utav de nya topparna! Puss på er! mariarosen

shit förlååt..

Asså, ibland har man bara så mkt att göra att man inte ens har tid att uppdatera bloggen.Hoppas ni godtar mina ursäkter: I tisdags stack jag direkt efter skolan till stan för att hämta mina pumps (!), sen stack jag direkt hem till farmor och hade fullt upp där till klockan 10 på kvällen. Farmor och hennes man firade 30 års bröllopsdag, plus att Allan fyllde 80 och min mamma fyllde även år ;D Mamma fick en rosa ipod och JÄTTE gulligt julte med hjärtan i påsen! åhh!
Och onsdag (igår) Hann jag bara hem efter skolan och sen var jag tvungen att åka igen för det var ju elevens kväll! Jag var jättenervös, men de gick ju hyfsat bra ändå! Och alla andra sjöng ju hur fint som helst!
Jag ska uppdatera mer ikv, och lite bilder då också kanske! Puss på er! mariarosen

måååååndag!

En jobbig måndag.. Seg skoldag men en lite roligare solosång och kör. Sista solosången innan uppvisningen :S Men jag ska lyckas! (hoppas jag) Och sista repet på kören innan första julkonserten på julskyltningen (söndag)
Imorgon fyller mamma år och jag, pappa och simon har köpt värsta fete ipoden ;D Den e rosa, precis som min förra! Fast detta är ju då en nyare modell och jag kan gärna bytra min ipod mot den ;D
Sen direkt efter skolan ska jag hämta mina röda skor (!) och sedan direkt hem till farmor. Hennes man firar 80 år (!) och så firar dom att de vatt gifta i 30 år, gulligt!
Nu ska jag dra ming till kojja, upp med tuppen imorgon!
Och just de!!! Jag måste ju bara berätta att jag var på bio igår med moa, johanna och fia! Vi såg twilight! Jag blev helt kär (bokstavligttalat!!) Helt underbar film med helt underbara skådespelare! Edward var ju helt sjukt snygg!!! !!!  !!! !!!
Jag somnade tänkandes på filmen, jag vaknade mitt i natten tänkandes på filmen och jag drömde om filmen! Och när jag vaknade satte jag som vanligt på ztv medans jag ligger och snoozar under täcket. Tror ni inte att soundtracket till filmen med scener från filmen kommer då eller! Jag blir tokig! Jag vill se den igen nu!! !! !!
Puss på er! mariarosen

söndag

Ja, då var det söndag och det betyder plugg, städa och ladda upp för den kommande veckan som är fullproppad med händelser.
Igår blev det fest med Johanna, det var roligt för en gångs skull ;D Och nu har jag varit ute och busat med Hugo och Max, de är så söta tsm! Nu ska jag hem till farmor och tjäna lite pengar! Ikväll kanske det blir bio, får se! Puss! mariarosen

Bild 1: Bilda från igår, johanna och stefan posar ;D
Bild 2: Frida, Sandra och Ola

Bild 1: Sandra goes wild och tar av sig kläderna ;D not..
Bild 2: Johanna imiterar hårbollen i horton

Bild 1: Sandra och hennes tvilling
Bild 2: De var någon (vet inte namn, men han som slåss med skohorn) som fick för sig att bygga
ett ölberg.. Bra resultat xD


Bild 1: Johanna! Vår låt goes in public på ztv! Nooo! Låten ska inte gå ut till alla fjortisar!
Bild 2: Hugo och Max, så underbara!




Lördag...

Godkväll små vänner! Idag har varit en riktigt seg dag, känns som en söndag måste jag säga.
Fast har fått en hel del städning överstökat iaf. Och just nu är jag jävulskt hungrig! Och mamma och pappa ska äta bajs till kvällsmat, men jag vill ha pizza!!!
Aja, hittade iaf världens gulligaste bilder på gulleplutten! Jag var endast 5 år då! puss! mariarosen

Kolla på min plutt! Helt gudomlig! Saknar dig älskling! <3

Naaaw plutten! Och måste säga att simon var ganska gullig
också. Men fattar inte att mamma kunde sätta på honom den
västen? Vad tänkte du på lilla mamma..?

Jag fyllde faktiskt 6 år ;D den du!




Härligt med fredag!

Det är så sköönt att det är fredag! Dock känns det inte som om veckan är över med tanke på den feta högen med läxor som väntar på mig. Foton var hyffsat tråkig, det var dags att framkalla mina negativ som låg och väntade på mig. Och självklart tog det hela lektionen. Men klart attd et kommer bli jättekul att se resultat nsta fredag då! Fast jag tror att jag kommer att få gå inom på måndag och klippa negativen.
Idag fick jag mina nya glasögon också, de va snyggare än jag trodde, ni kanske får se en sneakpeak senare! Jag trodde att jag inte skulle få dom för ens nästa lördag, men detta var ju en trevlig överraskning! I can see!! Även fast det högra glaset inte känns hundra % korrekt.
Efter skolan tog jag en liten promenad på stan med lilla Johanna som hade beslutsångest. Tur att jag känner mig söker iaf, jag har ju iaf fixat mina kära skor som jag tjatat om i hundra år! Får dom på tisdag, de ärså fetingsnygga och de ska invigas på nyår. Men kanske blir det en liten smygpremiär på julafton, who knows..?
Aja, ikväll blir det iaf en hemmakväll skulle jag tro, med massa tv-tittande och massa godsaker. Jag behöver ta det lugnt!
Puss på er allihop! mariarosen

Tröja Monki, halsduk indiska för er som undrar!

Och så får ni också en cp bild xD

onsdag

Hej! Jag märkte precis att de va visst folk som läser min blogg. Trodde att de max var 5 pers eller nått. Så blev lite chockad där. Aja, välkomna allihop! Idag var det en helt vanlig tråkig onsdag. Dagen börjar med att man får gå upp tidigt som fan för att hinna med halv 8 bussen. Sen börjar dagen med svenska och sedan en 2,5 timmars lång historia lektion som aldrig kan bli rolig. Jag får helt enkelt stå ut... Efter det blev de lunch, engelska, och sist gympa som faktiskt är ganska roligt!
Jag har lärt mig en hel del nya ord idag (bild) Inte för att jag kommer ha någon nytta av dom, men ni kan ju lista ut synonymen till orden ;D
Jag orkar inte vända bilden, men det roligaste ordet
kom inte med! Ordet är iaf skäggbiff xD

När jag har tråkigt leker jag med Johannas hår xD
Synd att de blev en sådan kass bild bara för håret
blev ju as ballt ;D


måndag

måndag, måndag, måndag.. Veckans jobbigaste dag... Börjar skolan 10, har musik som inte är lika roligt som vanligt med tanke på att vi övar på luciatåget (som jag inte ska vara med på) Sen är det dags för NK och därefter matte.. Direkt efter matten blev det solosång och sedan kör. Massa saker på en dag. Och på torsdag ska jag jobba. Bajs blää!!!
Aja, nu ska jag plugga lite och sen dra mig till kojs. Puss! mariarosen

Nyår

Nu vet jag vad jag ska ha för outfit på nyår! Nu ska jag bara hitta kläderna, och pengar hade varit ganska bra också..! Ge mig..?

söndag

Jahaa, då var det söndag och det betyder pluggpluggplugg, jobbjobbjobb. Igår var jag på fest hos en gammal klasskompis som hade release party för sin nya skiva. Det var sådärkul, det hade varit mycket roligare om jag vatt på partyhumör och inte så jädrans seg. Jag får skylla mig själv. Det var iaf trevligt folk där.
Och i fredags var jag hemma hos hannah och kollade på across the universe. Sen kom också johan kristoffer och wille. Vi började se barnhemmet men den sög så vi "såg" hulken ist ;D
Nu ska jag iväg till simon och sen ska jag städa hos farmor och tjäna lite pengar. Puss! mariarosen

Jag och hannah gjorde fruktsallad till filmen i
lördags, så smälte vi choklad över! MMMM!
Och så köpte vi ju självklart juleskum och
ahlgrens bilar med choklad. Hannah köpte
också sparris!! HAHA xD

Enda bilden jag tog i lördags. Fedde och Fidde!


fredag!

Skönt med fredag eller?! Fast ingen helg att slappna av på precis. Måste plugga massa! ISH! Hade iaf foto idag och vanligtvis är det sketakul! Men de gick riktigt dåligt! först hade jag en maskin som va sönder, så fick jag byta till en annan som hade en helt egen vilja!!! Jag fick göra det om och om igen! Men dock utan reslutat. Hoppas på att det går bättre nästa gång, då ska jag va snabb och ta en annan maskin!
Aja, ikv blir det film med hannah och mabye johanna. Vi ska se barnhemmet och across he universe (igen) bara för att den e sjukt bra!
puss och kram! mariarosen

seeeeegt!

Jag har jättetråkigt! Vet inte vad jag ska göööö. Idag var det en ganska seg dag i skolan. Först engelska, sen 5 timmars håla och sist italienska. På hålan ägnade jag mig åt att framkalla lite bilder med sandra och plugga lite italienska med Mikaela.  Och så gjorde vi en annan ganska rolig sak också ;D Jag, Johanna, Mikaela, Emelie och Sara ska vara med på intern tv! Och inte vilken intern tv som helst utan den stora julshowen. Jag kan inte fatta att dom övertalade mig till detta?! Stor bioduk i bergmansalen och hela skolan kommer att titta! Pinsamt! Men det var ganska roligt att göra scenen! HAHA stackars Mikaela!
Jag har nog också glömt att berätta att vi var på vocal six i söndags (ja, jag e efter) Jag måste säga att dom var riktigt bra! Och i slutet fick jag, fia och fedde nästan hela publiken att ställa sig och hoppa och skrika (tom tanterna bakom oss) Det var jätteroligt! HAHA xD Nu ska jag försöka hitta något sätt att underhålla mig på! puss puss! mariarosen

Ni kan ju iaf underhålla er genom att läsa denna lilla snutten, man kan
ju inget annat än att älska kalle och hobbe! HAHA xD

torsdag

Idag är ingen vanlig dag för det är Saras födelsedag! Tjoho!
Planer för dagen: öhhh, inga... Näe, men först har vi matte (blööö) och efter de lite engelska, vi ska nog kolla färdigt på filmen som vi började se igår, och sen håla i nästan 4 timmar. Under hålan blir det väll att man pluggar lite italienska som vi ska ha efter hålan, vi har ca 127 glosor. Kul!
Kanske blir lite resesnack också, de är jag väldigt sugen på! puss puss! mariarosen

Grattis snyggaste och underbaraste saraararaa!! <3

...

5 veckor, 35 dagar, 25 skoldagar. Jag räknar ner som bara den!

onsdag

Hej, sitter i skolan just nu och väntar på historian som varar i 2,5 timmar! FY!
Det enda vi gör är att anteckna... Aja, nu ska jag dra mig tillbaka och snacka om resan med kompanjonerna. puss!
mariarosen

fortfarande sjuk

Jag har haft en extremt tråkig dag. Tills mikaela ringde och muntrade upp mig lite! Efter det sjönk allt igen, mamma ringde och berättade något. Jag vill inte skriva det på bloggen, men hoppas att ni förstår. Jag berättar det kanske någon annan dag. Hoppas iaf att allt blir bättre snart...
Åter igen har jag ägnat mig åt filmtittande, idag blev det bara några gamla klassiker. Jag va väääldigt sugen på att se madagaskar två men jag bestämmde mig för att vänta på bion ist! Den verkar sjukt bra!
Aja, pusspuss! mariarosen

sjuk...

Jahopp, då va man sjuk. Jag avskyr att vara sjuk! Ligga i sängen hela dagen och ha sketa tråkigt! Plus att jag missar kören och solosången! Varför just vara sjuk just en måndag?! Så himla onödigt!
Jag får göra det bästa av situationen och öva på jullåtarna hemma ist. Jag har iaf kollat på TVÅ filmer idag (det får man göra när man e sjuk) Första filmen hette Across the universe, en beatles musikal med jättebra skådisar! Den va faktiskt JÄTTE bra! Även fast jag lipade halva filmen :'( Jag bara ÄLSKAR Jim Sturgess (snygg som f.a.n) och Evan Rachel Wood.
Andra filmen var The incredible hulk, den var också ganska bra. Jag gillade slutet, med tony stark ;D
Aja, nu ska jag gå och lägga mig igen. puss! mariarosen

Across the universe - "All you need is love"

god kväll

God kväll på er! Vilken tråkig kväll! Just nu sitter jag och kollar på den senaste batman filmen. Jag måste säga att jag tycker att den är ganska löjlig hitills (förlåt till er små batman fans) men den kanske blir bättre mot slutet, det återstår bara att se.
Jag måste bara säga att det ska komma en film som verkar sjukt bra, Med bla skådespelare som Heath Ledger, Johnny depp och Jude law. Det känns ganska läskigt att veta att de ska komma en ny film när han som spelar redan är död. Filmen kommer inte för än 2009 tyvärr, Heaths sista film :(


Lördag!

Kom precis hem från kören! De va hyffsat kul fast ett jädrans långt rep...
Och jag mår dåligt av att jag inte tagit mig tid att plugga matte. Jag har lagt boken brevid min säng så att jag kan se på den ibland så att jag ska få dåligt samvete! Fy på mig!!!!
Igår var det iaf väldigt trevligt. Först kören då och efter de stack jag o jonathan först till donkan och sedan till hemmakväll och hyrde en skräckis :P Shutter hette den. Vi stack till mikaela och såg den. Där väntade också Carro, anton och johanna. Sedan gick jag och mötte jonas som var lite skrajj ;D Och sedan kom självklart lilla fia!
Vissa höll sig inne på mikaelas rum medans filmen rullade, men jag håller med dom ändå filmen va inte jättemysig men den va ganska bra trots allt.
Ganska kul var det när fia var inne på rummet så tog vi hennes mobil och gick in i hennes kontaktlista, bytade ut jonathans namn till adam. HAHA xD Så vi smsade henne efter ett tag: Sofia jag kan inte komma och hämta dig ändå jag ska på fest. HAHA de var riktigt roligt!
Bilder kommer senare, jag orkar inte just nu.
Aja nu ska jag gå och lägga mig en stund. Puss på er! mariarosen

ALLA MÅSTE SE DETTA KLIPP! JAG DÖÖÖÖÖR! HAHHA xD (min dåliga humor)
http://www.youtube.com/watch?v=xJkaKAIl_Fc&feature=related



Fredag!!

Sp var man entligen hemma efter en inte så tråkig skoldag :D Den var faktiskt riktigt rolig!
Vi hade foto! Och jag fick till en hel bunt med fina bilder! Men två favoriter iaf! (bild)
Efter skolan gick jag till min bror och fikade lite eftersom lunchen i solan inte var värd att få kallas lunch.
Hinner vara hemma i ca en timme för sedan ska jag pallra mig till musikskolan och sjunga lite med kören!
Efterdet får vi se vad som händer. Puss på er! mariarosen

Jag kan garantera att bilderna är ASA bra in real life!
Helt sjukt snygga!!

Här kanske de inte ser helt perfekta ut, men fy fasen vad
nöjd jag är!!!



För er som inte sett min brors lägenhet är här en liten
tjuvtitt!
köket här då

Vardagsrum/datorrum/sovrum xD
Bra att bilden inte alls är suddig och att mamma håller på
att dammsuga samtidigt :D


godmorgon

Äntligen fredag efter en jobbig vecka! Nu ska jag snart med bussen till skolan men tänkte bara säga hej ;D
Idag blir det bara foto i skolan, och det ska bli roligt eftersom vi framkallade negativen igår så är det bara att börja framkalla bilderna idag! super kul! Ikväll blir det kör tills klockan 8 efter det är jag fri att göra något *hinthint* Kanske bio?
Det är kör fredag, lördag, söndag och måndag! Massa kör!!! Men de kanske blir kul ändå!
Puss på er!  mariarosen

EMA

Har precis kollat lite på EMA, men spelar in det ist så jag kan sede imorgon för orkar inte mera nu.
Nu ska jag digga lite till The killers Day and age albumet.
Annars har jag hela dagen haft coldplay - life is for living på huvudet!

Eftersom Internet krånglar gick det inte att lägga in klipp, så ni får helt enkelt gå in själva!
Live versionen är bättre än album versionen enligt mig!
http://www.youtube.com/watch?v=HteHM0RvSSQ&feature=related




torsdag

Vaknade hyffsat tidigt med tanke på att vi hade sovmorgon pga utebliven engelska.
Det gjorde att jag hann äta frukost! Och ingen dålig sådan! (bild)
Sedan var det ju matte som var mindre tråkigt och efter det en ca 4 timmars håla! På hålan passade jag, sara och carro på att framkalla våra negativ så att vi kan framkalla bilderna imorgon på fotolektionen. Men jag tabbade två jädrans rullar!
ca 7 bilder från ena filmen blev förstörda pga ljusskada. Det var också de bästa bilderna!
Och den andra tappade jag i golvet i mörkerrummet, och det är ju väldigt svårt att se så de tog ett tag innan jag hittade den. Det resulterade i att det blev ganska många "hack" i den. Men det kanske blir bra ändå
Sen skulle jag passa på att framkalla ett par foton men den jädrans maskinen ville bara ge mig rosa och gult ljus! BLÄÄ!
Aja, efter hålan var det 50 minuters italienska. Och jag kan inte förklara hur skönt det var att sätta sig på bussen efter den lektionen. Helt underbart! Något som inte är lika underbart är att veta att det väntar ett par timmars läxa hemma.
Aja, have a nice day! mariarosen

Min goda frukost, och dessutom nyttig!
Mörkt bröd med avokadoröra och grönt te med lime!


My outfit för idag: Batmantröja från cubus,
kjol från ullared!


Vi va på godisnissen idag :D Jag köpte tyvärr inga
ismumrikar hur "gott" det än låter ;D




onsdag

Idag var det en vääääldigt lång dag. börjar 8.10 - slutar 16.10. Efter det stack jag, jonathan och johanna till morfars för att vänta in jonas och co. Men nej, de fastnade visst på vattenporten. Så jag och johanna blev lite tjuriga xD så vi tänkte ignorera jonas, och de gjorde vi.
Men sen när jag kom hem ringde ju jonas självklart från dolt nr. Och inte kunde ju jag veta att de va han. Aja, de e svårt att ignorera xD Så vi får försöka nån annan gång ist,
Nu ska jag plugga, massa matte, engelska och NK! JAG VILLVILLVILL INTE!!!
puss på er. mariarosen

Vi pratade massa om turkiet idag
Jag vill dit extremt mkt!
Så därför bjuder jag på denna
VÄLDIGT hemska bild!

Tisdag

Idag är det tisdag och vi slutade runt 10! Det var helt underbart skönt. Men något som va mindre "skönt" var att de gick extremtmegabauta dåligt på italienska provet som jag fick tillbaka idag. Jag som verkligen hade pluggat som en åsna inför det! Vad ska jag ta mig till?! Är det värt att ens plugga om det ändå inte kommer att gå bra..? Jag hatar pluggpluggplugg!!!
Efter skolan stack vi några stycken till espressohouse och snackade, det var mysigt!
Och vid halv 4 när jag varit hemma ett tag tog jag och max bussen till simon! Det var första gången max åkte buss. Först var han helt livrädd! Han stod mellan mina ben och skakade. Men efter ett tag så la han sig ner och så fick han lite godis, så det gick faktiskt bättre än förväntat med tanke på att jag har världens fegaste hund!
Jag och simon fikade lite och kollade på tv, och han fick min fina present också :D Han blev jätteglad!
Han fick ett fia med knuff spel i glas och istället för sånna man flyttar så var de jättegulliga shotglas! Det perfekta förfestspelet!
Sedan kom pappa och hämtade mig och mackan. Så det blev iaf en rolig eftermiddag!
Nu ska jag plugga engelska.. SKIT!!! Och efter det ska jag jobba 7 sidor matte. Det känns JÄTTEBRA! not...
puss på er! mariarosen

Min lilla fegis! Puss på dig!

måndag

Jag vill bara hoppa ut genom fönstret i K31! Jag hatar matte! Det borde förbjudas! Förbenade mattelärare som plågar oss stackars ungdomar tills vi kvävs!
Och jag hatar NK! Jag hatar ALLT inom skolan just nu!
Eftersom jag var så arg så shoppade jag bort problemen. Jag köpte ett par byxor och en present till min bror.
Fy fasen vad jag har shoppat den senaste veckan! 5 tröjor, en klänning, ett par byxor, två par skor och massa underkläder och nödvändigheter! Jag måste börja spara för jag måste köpa något mer till min bror som inflyttningspresent.
Tro det eller ej men jag och min bror är jättebra kompisar nu när han flyttat. jag vet inte om man kommer för nära inpå när man lever inom 10 meters radie. Då tjabbade vi om massa småsaker tex om vem som skulle gå ut med hunden osv.
Nu kan jag ringa honom och bara snacka om allt och inget och komma förbi och bara prata. Det är skönt.
Men lite tomt här hemma dock, jag får bråka med max ist.
Simon, om du ser detta så kommer jag förbi imorgon efter skolan om du inte jobbar. Ring mig!
Aja, idag var det solosång och kör efter skolan. På solosången var det dags att välja låt till uppvisningen, jag måste säga att jag för en gångs skull är ganska nöjd med mitt val även om det kommer gå skit på uppvisningen för jag kommer pinka på mig av nervositet! ISH!
Kören däremot var ovanligt kul! MASSA jullåtar att öva in! Kör på fredag, lördag, söndag och måndag också.
Oj vad jag bladdrar på, får nog sluta nu. puss på er! mariarosen

Jag vill bara åka iväg just nu! Boka resa på tors?
Kanske tillbaka hit? JAG VILLVILLVILL!


...

Klockan är över 12 och jag kan inte sova. Jag ligger här i sängen och vill bara sluta tänka! Kan man inte få sluta tänka i ynka 5 minuter?! Jag vet inte varför jag känner såhär, kanske är det för att jag ska upp om några timmar och åka till skolan.
Jag fick iaf skriva av mig lite nu, inte för att det känns så mycket bättre.
Det enda jag känner just nu är stress, fy fan vad jag längtar tills jullovet!
Skola,skola,skola, läxa,läxa,läxa,jobb,jobb,jobb! Någon annan som känner lika dant? Vad ska jag göra av mitt liv, jag kan ju inte bara lägga mig ner och ge upp? Vart ska man få nya tag?
Godnatt på er! mariarosen

back to reality..

Jaha, då va de slut på lovet nu då. Jag nästan gråter när jag tänker på det!
Det har iaf varit ett skönt lov och roligt också. Igår var vi hos Jenny och hade det väldans mysigt! Vi beställde mat, och självklart fick jag fel mat... Jag fick räkor, det jag verkligen avskyr! Kul! Nej men jag fick lite mat av andra så det blev lyckat ändå! Sedan stack vi till snöstorp i kanske 10 minuter och åkte tillbaka för att det var tråkigt.
Idag har jag iaf varit hos simon och hjälpt honom att diska xD Jag gjorde det tom frivilligt, tro det eller ej ;D
Nu ska jag ringa koff eller wille och höra om de vill kolla film, jag har tråkigt!
Jag kan också tillägga att jag blev utelåst idag :O Men som tur är finns fedde ett par meter bort, vi kollade på disneyfilm!
puss på er! mariarosen



Hos Jenny! Några av de närvarande ;D


Emelies fina sida ;D


Emelies läskiga sida ;D


Mikaela var en mördar pepparkaka! xD


Jag och johanna var lik i en sopsäck :D


DOM TVÅ TILL HÖGER ÄR SNYGGA!
Mina bröst hade eget liv igår......


Värsta goda spöktårtan!!


lördag

Jahopp då var det lördag och jag kan inte fatta att lovet i princip är slut (och jag har jobbat matte kanske 1 gång :S)
Igår var jag, fedde och johanna som sagt i gbg och det var himlans mys. Innan tåget gick vi in på espressohouse och köpte frukost, kaffe, juice och scones.
Sen avgick tåget klockan 11. Vi åt lite frukost och hade trevligt, jag måste bara säga att sconsen var ju jätteäckliga! Jag åt en tiondel kanske, och johanna tyckte inte att det var någon höjdare heller. Ät INTE scones där, de smakar bara SOCKER!!!!
Framme i göteborg strövade vi runt lite och hade det bara mysigt sen letade vi toa och johanna lyckades hitta precis den någon hade spytt i xD HAHA!
Och sedan till höjdpunkten! ZARA OCH MONKI! På zara hittade jag ett par underbara skor! Men väl i kön blev jag drabbad av ångest. JAG KAN JU INTE ENS GÅ I DOM HÄR! Så jag sket i dom och hoppas på att jag kan hitta ett par lägre skor hemma i halmstad. Men ett par skor hittade jag trots allt! Ett par "uggs" som troligtvis egentligen är inneskor, men de skiter jag i!!
Dom var jättesöta och kommer från Top Shop. De är låga och har en liten rosett i sidan, endast 300 kr!
Sen hittade jag en tröja på Monki och en Batman tröja som e asa ball! HAHA xD
Och jag måste också lägga till att vi pt VÄRLDENS godaste lunch på lydias vid femman. Det var taco/pizza buffé! VADÅ BÄSTA KOMBINATIONEN EVER!! Lydia, jag älskar dig! Åhlens, du förlorade precis en kund!

Aja, hoppas ni hade en trevlig dag! puss på er! mariarosen


Johanna sminkar sig på tåget och hon blev
lite emo!


Moa och Joel var också på tåget, men vi splittrades
i göteborg


Vår extremt goda lunch!! Med massa ost och
kryddig köttfärsf, nachos, sallad och som
pricken på i:et PIZZA! med massa saaaas


Fy fasen va snygga!!! Hur kan jag vara så lyckligt
lottad?!?! :D:D


RSS 2.0