ny mobil

Äntligen blev de en uppgradering på mobil fronten. Denna gången blev det en LG och har aldrig haft något annat än Sony Ericsson innan men jag måste säga att jag är super nöjd! Kommer ta ett tag att vänja sig vid touch grejen, framför allt att skriva sms, men jag gör framsteg ;D
Mobilen är smidig och snygg och det var mest det jag kollade efter. Kameran är inte superbra (min förra va bättre) Men det är ändå 3mpix eller nått så den duger ju verkligen, jag har ju ändå systemkameran så får använda den mer ist även fast den inte är så smidig.
Nu ska jag lägga mig och läsa i ett par timmar, läser sista boken av twilight serien - breaking dawn. Just nu är den super spännande så när man väl grävt ner sig i den så kommer man inte upp! Puss!

...

Vem ska jag vara, vem är jag nu?

Lördag

Lördag då, och det är helt sjukt skönt! Igår var det middag och massa singstar hos Hannah, det var väldigt roligt! Men själva dagen var hemskt stressig så det var skönt att väl sitta vid bordet hos hannah med massa goa människor och massa god mat!
Hon fick av mig: En ring och tre par örhängen som hörde till, ett par silverringar från guldfynd som hon önskade sig (små för att läka hålen). Och den bästa presenten var från mig, sophie, mikaela, malte, linn och linnea, en tavla med massa ilder på sig själv som vi klistratt och knåpat ihop, blev väldigt fint! Och Hannah blev superglad för alla presenter!

Idag blir det middag hos Emelie och sedan blir de kanske lite fest, ska bli roligt.
Puss
Grattis i efterskott älskling! Kan inte fatta att du är 18!
(bild från italienresan 08)

torsdag

Torsdag, dagen innan fredag och idag en väldigt hektiskt sådan. Börjar med att jag självklart försov mig, kom 20 min sent till skolan, så det vara bara att sätta igång med engelskan. Men det var ju inte så lätt när skid snacket kom fram. Det böev nämligen så att vi skrev upp oss på hestra listan trots att jag va ganska velig igår. Det blir nu Jag, Moa, Johanna och självklart underbaraste Fia.
Under håltimmen efter matten var det dags för min svenska grupp (jag, Johanna, Jonathan och Fia) att spela in filmen för svenska redovisningen, förvänta er många skratt!
Sedan var det dags för matte prov som jag klarade med nöd och näppe, tur det! Och efter provet lite filmning i stan och sedan italienska och sedan utvecklingssamtal. Ja, ni hör ju hur hektiskt det låter!
Och nu sitter jag här hemma och väntar på att fara iväg till kören, vi ska ha konsert på rådhuset, ska bi intressant.
Och idag, närmare bestämt kvart över åtta, kommer Simon hem! Han gör lumpen just nu så är inte ofta man ser honom, två veckor sen senast.
That's all! Hugs!

Onsdag

Hej! Känner mig ganska stressad för tillfället. Mycket att göra i skolan. Började dagen med svenska, Mikaela, My och Moa avslutade sin redovisning och Arta och Miriam påbörjade sin. Efter de var de en låååång håla som jag fördrev med många, många och många skratt! Mestadels åt Fias sockerkick, den söt saken är helt underbar!!! Älskar henne!
Sedan var det dags för engelska, då fick jag eld i baken och satte spurt på vårt arbete i engelska som vi ska redovisa. Det gick hyffsat bra!
Och sen, gympa, eller teori.. Inte aldeles för tråkigt och jag somnade inte ens. Var lite kluven om vad jag skulle göra på friluftsdagen som kommer om 2 veckor. Skridskor eller skidor? Skridskor = Jag måste köpa ett par nya so kostar skjortan efter som jag sålde mina konståkningsskridskor och fick aldrig några nya (jag kan inte ens stå på ett par andra skrillor).
Och sedan var det alternativet skidor, men Moa och Johanna är kanske inte de bästa att åka med (inget illa menat)
Har bara bad experience från Johanna och liftar hehe!
Men precis så smsade Fia "Mia jag är på Hestra!" Och jag blev såklart superglad! Bästa skid partnern ever! Vi kommer va fett bäst! HAHA

Thats all folks! Hugs!

Lite glädje

Hej! Eftersom planer på resa med klassen verkar nerlagda har jag bestämt mig för att det ska bli en festival sommar! Och Hultsfred har ovanligt många bra band i år! Så som Anna Ternheim, Dropkick Murphys, The Killers, Regina Spector, Markus Krunegård, Timbuktu och bäst av allt Winnerbäck!!!
Han ska göra fyra spelningar (!) var av en av dom med SNODDAS!!! Helt sjukt, de har inte gjort en spelning sedan 94!
Fy fasen vad kul!! Sen kommer de ju massa andra artister, de är ju bara januari långt kvar och många bandsläpp.
Lika lockande är dock inte peace and love som förra året då det var ännu bättre artister plus att snoddas inte kommer spela där. Men efter några bandsläpp kommer de säkert ett par bra band till. Får se helt enkelt! Jag måste ju göra något i sommar, tänker då inte sitta hemma!


Sjuk...

Då var det dags för febern att ta över, ish! Jag blir bara ännu mer stressad av att jag missar i skolan! Jag får ta och plugga lite här hemma istället. Och ni i klassen får gärna meddela vad som behöver pluggas på! Speciellt Italienskan...
Orkar inte skriva mer, sängen ropar på mig! puss

Måndag

Ingenting nytt, mitt prov blev framflyttat till torsdag så får någon extra dag att plugga på. Skippar kören och solo sången idag, mår inte särskilt bra. Hoppas bara att det inte är influensan som spökar. puss!

godnatt

Snart iaf får jag ge mig för kvällen. Börjar skolan tidigt imorgon med prov. Jag villvillvillvillvill INTE!!! Fy! Jag har sån ångest just nu att jag snart lipar! Ibland blir man bara så trött på allt! Nej nu får jag ge mig! Man ska vara positiv, detta kommer gå skit bra! Och jag kommer klara detta!

Hittade en mobil idag förresten! Det kommer nog bli en samsung touchwiz, den verkar bra och ett rimligt pris också (om man nu kallar 3600 kr rimligt) men tillskillnad från vad de andra mobilerna kostar är det ett ganska bra pris.
Men jag får vänta en månad på den, så nu får jag helt enkelt stå ut med min moderna iphone (haha)
Godnatt på er!

Söndag

Vilken söndag, aldeles på tok för lång! Vaknade sent och åkte nästan direkt till famor för lunch med familjen. Det var trevligt men ganska långtråkigt. Kom precis hem så har varit där hela dagen.

Igår var det väldigt trevligt! Trodde att allt skulle bli en ändå röra men det var en lyckad kväll. Började med bio, Benjamin Button med Brad Pitt. Den var väldigt bra, men de tog på tok för lång tid för Brad att bli snygg, lite utdraget. Men ändå en väldigt sevärd film!
Efter bion åkte vi alla 8 (Jag, Moa, Sofia, Mikaela, Carro, Adrian, Hampus och Fredrik) hem till mig för att äta kyckling paj som jag hade förberett. Det var jättegott som tur va. Vi kollade också P3 galan där massa artister uppträdde och vann priser, kära Håkan vann 2 st. Och höjdpunkten var nog ändå när Maskinen framträdde VÅR låt.
När alla började dra sig hemmåt stannade Mikaela och Carro kvar en stund och vi snackade på en stund.

Alltså har det varit en väldigt lyckad helg för en gångs skull, så det var ganska skönt med en lugn söndag. Men nu ska jag jobba matte (!!!!) har försökt fly undan det ett bra tag nu, men nu MÅSTE jag ta tag i det. Puss


Godmorgon!

Godmorgon på er! Det var en trevlig fredagskväll igår, skönt att ha en hemmakväll! Det blev jag, Hannah, Moa och Mikaela som mös i min säng och kollade två väldigt bra filmer. Först en rolig tjejfilm som hette Angus, thongs and perfect snogging. Rekomenderar den verkligen, mycket rolig! Passa på att se den på bioo, den kommer nog april tror jag. Efter den filmen såg vi favoriten twilight. ¤:e gången jag ser den. Jag MÅSTE ta en paus från både böckerna och filmen :S Men om ni inte sett den: SE DEN!!

Här kommer trailers från filmerna:



...

Foton jag har hunnit leka med idag!
Tvinga mig inte ta bort dom ;D det är inte mitt fel att ni är underbara!
Man kan nog inte ha snyggare kompisar eller?

    



fredag!

Hej! En hyfsat lång skoldag. Jag är ju van att sluta redan innan 12, och helt plötsligt slutar man vid 10 över 3!
Men två roliga lektioner åtminstone. Först foto (!) och sedan retorik. Första gången för retoriken idag och det verkar hur kul som helst! Ser fram emot denna terminen, fast jag fruktar att hålla tal!

Ikväll har jag inte några speciella planer, men det blir nog film med några kompisar, får se! Inga speciella planer under resten av helgen heller, jag får ta och ladda upp inför den kommande skolveckan. Den kommer bli tuff! Men jag ska ta mig igenom den!
Hoppas ni får en trevlig fredagskväll, och en fortsatt trevlig helg! Puss!





Bjuder er på ett par bilder och
en väldigt mysig feel good låt ;D





The rumbled stripes


Hej!

En helt ny och FÄRGGLAD sida. Sidan kommer med mitt nya jag!
Jag har bestämt mig för att välkomna det nya året med lite förändring. Mer träning, bättre mat och en bättre attityd. Vi får väll se hur länge jag klarar detta.
Jag ska försöka vara aktiv här på bloggen också, mitt liv kanske inte är det mest intressanta, men det är riktigt skönt att skriva av sig ibland!

Är det någon mer än jag som redan drabbats av vårkänsla? Speciellt en sådan här härlig och solig dag. Även fast kylan fortfarande ligger i luften tog jag mig tid att gå en riktigt lång promenad med hunden. Han uppskattade det nog mer än jag när mina fingrar och fötter började tappa känseln. Man luras lite av solen, tror att det är mycket varmare än vad det egentligen är. Men det var härligt ändå!

Och alla vårkläder då? Redan? Ja, det är väll klart! När HM katalogen kom blev jag alldeles tosig! Jag hittade ett par underbara byxor som jag bestämde mig för att beställa. Ett par blåa chinos, vårigt, fräscht och passar till allt! MEN, när jag tog mig tid att gå in på hemsidan för att beställa mina älskade byxor va dom slut. Så leveransen väntas in på mitten av mars. Hur ska jag orka vänta? Jag hoppas på att de kommer in i butiken istället. Och om jag skulle hitta dom får jag skicka tillbaka de andra. Så är det bara!
Är dom inte underbara?

RSS 2.0